Announcement

Collapse
No announcement yet.

Technical Questions

Collapse
X
Collapse
First Prev Next Last
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kung Wu
    replied
    Originally posted by ShockTalk View Post
    Hello????? Anybody out there????
    What you talkin' 'bout Willis?

    Leave a comment:


  • ShockTalk
    replied
    It's you and me bud!

    Leave a comment:


  • WstateU
    replied
    Originally posted by ShockTalk View Post
    Hello????? Anybody out there????




    Leave a comment:


  • ShockTalk
    replied
    Hello????? Anybody out there????

    Leave a comment:


  • Kung Wu
    replied
    Originally posted by ShockTalk View Post

    Perhaps not being able to post links would be helpful as well, if possible. Maybe not until a mod OKs it.
    That's also supposed to be a "thing". And it works, somewhat. Behind the scenes we get notifications to moderate posts before they go live, and it generally is spam and gets deleted before you guys see them. But obviously it misses a lot too.

    Leave a comment:


  • ShockTalk
    replied
    Originally posted by Kung Wu View Post
    WuShock Reaper I might have found the reason why the 20 post count restriction wasn't working (and hopefully fixed it). Guess we'll know when the next spammer tries it.
    Perhaps not being able to post links would be helpful as well, if possible. Maybe not until a mod OKs it.

    Leave a comment:


  • Kung Wu
    replied
    WuShock Reaper I might have found the reason why the 20 post count restriction wasn't working (and hopefully fixed it). Guess we'll know when the next spammer tries it.

    Leave a comment:


  • Kung Wu
    replied
    WuShock Reaper I barely caught your comment before deleting the topic started by the spammer -- I can't respond in a topic that's being deleted because ... well it's gonna be deleted. :)

    Regarding your comment, that's exactly how it's set up. Supposedly a user has to post 20 times before they are allowed to create a new topic -- but obviously it's not working for some reason.

    Leave a comment:


  • 1979Shocker
    commented on 's reply
    Thanks on the Comment fix. At least it's easier on the eyes.

  • Kung Wu
    commented on 's reply
    Okay, the comment is black on white, which is at least legible. The grey on white which is super awful is the one you found when you click "source". I will take a look and see if I can fix that one, but am inclined to leave the comment section the default style.

  • 1979Shocker
    commented on 's reply
    There is still the gray on white when I'm adding a comment. This is for the Shockernet Dark style.

    It's also gray on white when adding a post or replying to a post when I click on the "Toggle Advanced Editor" button and then click on the "Source" button.

  • Kung Wu
    commented on 's reply
    Though I was tempted to leave it on to make WstateU keep trying to wipe the dandruff off his glasses!

  • Kung Wu
    replied
    Just fixed the awful grey-on-white editor background that started when I turned off the snowy header.

    Leave a comment:


  • ShockTalk
    commented on 's reply
    And you're wanting my old wrinkling brain to have to remember that and all the other press this + that conventions. Have Mercy! I do good remembering some of my basic passwords for most sites. All others, I look up.

  • 1979Shocker
    commented on 's reply
    Even though there is no button for Underline, you can still get the underline by pressing Ctrl+U.
Working...
X